Zoek:
Webwinkels Webwinkel Marketing Webwinkel design Webwinkels in de praktijk Webwinkel SEO Handige links
  Home > Webwinkel Marketing > Dagknallers

Dagknallers

Naast de traditionele webwinkels, veiling sites, centenveiling sites is er op het internet een nieuwe ecommerce benadering: dagelijkse dagknallers. Websites als onedayfly.com, ibood.nl en dagknaller.nl bieden dagelijks nieuwe knalaanbiedingen, afwisselend van luchtballon-tripjes  tot TFT schermen, tot scheermesjes tot… alles waar men maar net een voordelig partijtje kon opkopen… Wat al deze sites gemeen hebben: alle aanbiedingen zijn slechts één dag geldig..

Bezoekers kunnen zich inschrijven op de dagelijkse knaller nieuwsbrief en zo op de hoogte blijven van de nieuwste verrassingen en aanbiedingen . Een geweldige manier om bezoekers frequent naar je website terug te laten komen….

Het zijn voornamelijk gespecialiseerde websites, puur bedoeld als dagaanbiedingen, maar waarom zou je een soortgelijke module niet integreren in uw webwinkel?
Ik denk aan dagelijkse knalaanbiedingen, maar dan uit uw eigen assortiment, met een eigen nieuwsbrief update. Het kost veel tijd en geld om een bezoeker/klant te krijgen, hiermee creëer je wel een ideale situatie waarmee uw klant gebonden blijft aan uw webwinkel.

In ieder geval, wij ontwikkelen voor ons Eblocks systeem binnenkort deze moduleArtikelen
Wat kost een vergelijkingssite? En wat levert het op?
Dagknallers
Geweldige nieuwsbriefwerving conrad.nl
Viral marketing: Simpel spelletje Camonet.eu zorgt voor grote aantallen bezoekers

Categorieen
Webwinkels Webwinkel Marketing Webwinkel design Webwinkels in de praktijk Webwinkel SEO Handige links

Links
Over ons
Eblocks Ecommerce
Art Digital